img

Strategisch Personeelsmanagement

Overal in organisaties spelen mensen een cruciale rol in organisatie-effectiviteit. Wij geloven dat effectieve medewerkers die hun talent inzetten hét fundament vormen voor succesvolle ondernemingen.

Het is de kracht van Bekking Consulting de talenten van mensen te vinden, te ontwikkelen en te helpen benutten. Zo ontwikkelen wij mensen, ter versterking van kwaliteit en ondernemerschap.

Waar wij voor staan

Om resultaten te bereiken zijn individuele kwaliteiten, onderlinge samenwerking, teamgeest en het realiseren van gezamenlijke doelen cruciaal voor het bereiken van doelen. Wij kunnen zorgen voor beter functionerende mensen, betere teams en samenwerking zodat binnen uw organisatie prestaties verbeteren en de juiste koers wordt ingezet.

Naast inhoudelijke kennis en visie, gaat het vooral om leiderschap en management, persoonlijke effectiviteit, authenticiteit en sensitiviteit, innovatie en samenwerken.

De mensen van Bekking Consulting verstaan de kunst van doorvragen en goed luisteren. Wij willen ondernemingen en het management écht begrijpen en kruipen daarvoor in de huid van de opdrachtgever. We willen snappen wat u doet, stellen kritische vragen over uw organisatie en werken samen naar nieuwe oplossingen. Dat is de basis van een gedegen en planmatige aanpak vanuit de C6 Methodiek. Wij zijn pas tevreden als onze adviezen beklijven en u met een gerust hart uw doelstelling kunt verwezenlijken.

Wat wij bieden

Bekking Consulting helpt de effectiviteit van organisaties te verhogen op individueel, team- en organisatieniveau.

Wij richtten onze dienstverlening helemaal op u als klant en kijken met een onafhankelijke open blik in elke organisatie. Aan de hand van uw vraagstuk inventariseert, observeert en rapporteert Bekking Consulting. Vervolgens bekijken wij als onafhankelijke adviseur de mogelijkheden met de voor u meest passende oplossing en implementeert die desgewenst in uw organisatie. Zo is onze standaard voor uw organisatie maatwerk.

Wij werken met een kernteam van partners met aansluitend een netwerk van ondernemers, consultants, senior coaches en trainers. Al onze partners en professionals die met ons samenwerken zijn dé specialisten op het gebied van mensen, leiderschap, communicatie, strategie, (technische) bedrijfskunde, organisatie- en bestuurlijke ontwikkeling.

Resultaat

Bekking Consulting regisseert en verankert de verandering, omdat wij samen met uw eigen mensen het resultaat bereiken. We bereiken dit resultaat o.a. door de bestaande patronen te doorbreken, zodat uw mensen na ons vertrek zélf het verschil maken voor uw klanten.

Verhogen van effectiviteit van ondernemingen door positieve gedragsveranderingen die leiden tot productiviteitsverhoging, kwaliteitsverbetering, verbeterde samenwerking en/of kostenbesparing door motivatie van het aanwezig potentieel. Organisaties staan er fris en onbevangen voor, bewegen mee met de markt en nemen het klant- en kernperspectief als uitgangspunt. Het resulteert in meer plezier, zelfvertrouwen, flexibiliteit, optimisme, energie en toewijding, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en betere relaties.

Expertise

  • Talentontwikkeling, Persoonlijke effectiviteit, Loopbaanbegeleiding;
  • Managementontwikkeling, leiderschapsontwikkeling;
  • Functioneren Directie & Bestuur, Executive Coaching;
  • Mentorschap en sparringpartner voor DGA, Directie, Raden van Bestuur en Raden van Toezicht;
  • Arbeidsmobiliteit, outplacement, burn-out herstel, (Eind) selectiegesprekken;
  • Teamontwikkeling, teamsamenstelling;
  • Persoonlijke effectiviteit bij hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit;
  • Dialoogleiding, gastspreker en Dag Voorzitterschap;
  • Register Extern Vertrouwenspersoon.

Wat klanten zelf vertellen

'De combinatie van het scherp waarnemen en kristal helder en oordeel-loos reflecteren maakt Bekking Consulting tot een specialist met oog en gevoel voor de ander die feilloos aanvoelt waar de ander staat in zijn of haar proces'.

— McArthur & Shahquille International Executive Search Margrethe van Heeswijk, CEO - Chairman Board of Supervisors - Burton Academie


'Door eigen persoonlijke en professionele ervaringen is Bekking Consulting in staat om organisaties en mensen op effectieve en zorgzame wijze te begeleiden in transitieprocessen. Ze gaan voor echtheid, authenticiteit: geen gedoe erom heen. Vanuit hun achtergrond, maar ook persoonlijke kwaliteiten is Bekking Consulting een uitstekende gesprekspartner voor het Hoger Management. Heerlijk om mee samen te werken.'

— Altrecht GGZ, Steven Cornelissen, Mobiliteitsadviseur - Mediator


'Je herkent de expert aan het vermogen om af te wijken van het bestaande pad en toch het resultaat te bereiken. Dat is wat ik Bekking Consulting heb zien doen! Het is confronterend en toch altijd prettig. Intensief, en toch met de nodige vaart er in!

—  Vivium, Machteld van der Veen, Opleidingsadviseur