img

Bekking Consulting kijkt met een scherpe blik in uw organisatie en naar het aanwezig potentieel

img

Directie & Bestuur nieuwe stijl

Het zijn de (Top)Bestuurders en Managers die verantwoordelijk zijn voor het bereiken van concrete resultaten die bijdragen aan de organisatie-doelstellingen. Deze leiders komen op hun carrièrepad diverse hindernissen en valkuilen tegen zoals cultuuromslag, conflicten met collega's, onvoldoende functioneren, geen doorgroeimogelijkheden, liquiditeits- en (her)financieringsproblemen, Burn-out of privé- en familieomstandigheden. Het omgaan met deze issues vraagt om zelfkennis, overzicht, rust en wijsheid.

Lees verder »

Omhoog


img

Strategisch Advies

De strategie van een succesvolle onderneming wordt traditioneel eens in de 3-5 jaar op- en bijgesteld en is met name gericht op belangrijke pijlers product, klantwaarde, finance, marktontwikkeling, productontwikkeling, strategisch personeelsmanagement en organisatieontwikkeling.

Lees verder »

Omhoog


img

Resultaatgericht Organisatieadvies

Toekomstgericht en maatschappelijk waardevol gekend zijn als organisatie, daar draait het om. Daar zetten wij ons graag samen met u voor in. Onze consultants reiken werkzame strategieën en oplossingen aan en helpen u met: Organisatieadvies en -ontwikkeling, het in- en doorvoeren van een excellente bedrijfsvoering, het oplossen van strategische vraagstukken en het ontwikkelen van een professionele cultuur.

Lees verder »

Omhoog


img

Persoonlijke effectiviteit

Mensen die de regie over hun leven in eigen hand hebben, staan in hun kracht, halen uit het leven wat erin zit. Hoe haalt u het beste uit uzelf? Persoonlijke effectiviteit gaat over richting geven aan uw leven en werk. Doelen stellen, doelgericht handelen en ingesleten patronen, die telkens weer naar valkuilen leiden, doorbreken. Vragen en inzichten zijn daarvoor cruciaal: wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik naar toe? Wat heb ik daarvoor in huis en waar zitten mijn ontwikkelmogelijkheden?

Lees verder »

Omhoog


img

Teamontwikkeling

In de huidige maatschappij waarbij verandering een constante factor is, wordt van teams veel gevraagd. Flexibel en toch koersvast samenwerken aan optimalisatie en gestelde doelen. Ieder team is anders en bestaat uit unieke mensen met een bepaalde taak en relatie tot het team. Opdrachten van teams zijn sterk uiteenlopend, evenals de omgevingen waarin ze moeten presteren. Teams moeten ook weer kunnen samenwerken met een ander team in co-creatie.

Lees verder »

Omhoog


img

Modern Leiderschap

U maakt onderdeel uit van een moderne organisatie en weet als geen ander dat modern leiderschap mensen inspireert, motiveert en enthousiasmeert om een gewenste richting op te gaan om het gezamenlijk doel te bereiken. Om het beste uit mensen te halen heeft u als moderne leider natuurlijk en evenwichtig gezag nodig zodat mensen naar u luisteren omdat ze hier zelf voor kiezen.

Lees verder »

Omhoog


img

Crisismanagement

Een nare persoonlijke en/of werk gerelateerde tegenslag kan als een klap worden ervaren. Tegenslagen kunnen zich ook opstapelen en hierdoor een versterkend negatief effect hebben. Dit beïnvloed uw zelfbeeld, hoe u in uw vel zit en uw functioneren in de gezins- of werkomgeving. Het is frustrerend wanneer u hierdoor gewenste resultaten niet behaalt.

Lees verder »

Omhoog


img

Loopbaanontwikkeling

Bent u er aan toe om de koers van uw loopbaan te wijzigen? Wilt u een baan die écht bij u past? Zelf de regie nemen over uw loopbaan biedt perspectief, geeft energie en een goed gevoel, bovendien bent u op weg in de juiste richting. Met inzichten over uzelf en een sterke focus op uw persoonlijke doelstelling, profileert u zich op de arbeidsmarkt. Hierdoor vergroot u de kans om werk te vinden dat écht bij u past, of om door anderen te worden gevonden.

Lees verder »

Omhoog


img

Burn-out herstel

Burn-out, overspannen- en stressklachten op het werk is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Eén op de acht werknemers heeft last van deze stressklachten. Stress is een toestand van mentale uitputting bij werknemers die het gevolg is van een context/situatie waarbij de balans tussen de individuele draagkracht en de draaglast opgelegd door bijvoorbeeld de arbeidssituatie, structureel in onbalans is, waardoor de persoon chronisch uitgeput raakt en zich meer en meer onbekwaam voelt op het werk.

Lees verder »

Omhoog


img

Outplacement

Arbeidsmobiliteit is actueler dan ooit. Veel organisatie hebben in deze huidige tijd te maken met reorganisatie, fusie of krimp. Vraagt u ontslag aan voor uw medewerker(s)? Of dreigt er ontslag wegens reorganisatie? Dan biedt outplacement van Bekking Consulting voor u uitkomst om sneller een passende bestemming te vinden.

Lees verder »

Omhoog


img

Startups

De nieuwe generatie ondernemers! U heeft een nieuw idee voor een product of innovatieve dienst en wilt gaan ondernemen. Of uw organisatie staat al maar is toe aan doorgroei. Hoe zet u uw ideeën om in werkelijkheid zodat u flexibel en koersvast vooruit kunt?

Lees verder »

Omhoog


img

Register Extern Vertrouwenspersoon

Ongewenst gedrag kan in elke organisatie voorkomen. Onder ongewenst gedrag wordt alle gedrag en handelingen verstaan, die voor het individu een inbreuk zijn op de sociale, emotionele en lichamelijke integriteit en die als kwetsend en vernederend worden ervaren. Dit kan leiden tot stress waardoor iemand niet meer optimaal functioneert of zelfs ziek wordt.

Lees verder »

Omhoog


img

Hoogbegaafd én Effectief

Bekking Consulting begeleidt hoogbegaafden om hun persoonlijke effectiviteit te verhogen. Hoogbegaafden zijn mensen met meer talent, meer drive en meer gevoeligheid. De keerzijde van deze eigenschappen is dat zij zich niet (h)erkend- en gewaardeerd voelen terwijl ze van 'levensbelang' zijn voor moderne organisaties.

Lees verder »


img

Hoogsensitief én Effectief

Hoogsensitiviteit is een verhoogde tot extreme gevoeligheid voor externe prikkels en indrukken. Hoogsensitieve personen, ook wel HSP's genoemd, hebben een fijnzinnig en diepgaand observatievermogen waardoor HSP's dingen sneller en gedetailleerder waarnemen dan de meeste mensen.

Lees verder »