img

Loopbaanontwikkeling

Bent u er aan toe om de koers van uw loopbaan te wijzigen? Wilt u een baan die écht bij u past? Laat het dan niet afhangen van het toeval en neem zelf de regie over uw loopbaan in handen.

Waar wij voor staan

Zelf de regie nemen over uw loopbaan biedt perspectief, geeft energie en een goed gevoel, bovendien bent u op weg in de juiste richting. Met inzichten over uzelf en een sterke focus op uw persoonlijke doelstelling, profileert u zich op de arbeidsmarkt. Hierdoor vergroot u de kans om werk te vinden dat écht bij u past, of om door anderen te worden gevonden.

Wat wij bieden

In dit loopbaantraject onderzoeken we uw talenten, vaardigheden, eigenheid en we kijken naar de huidige situatie, het verleden en uw toekomstbeeld.

Resultaat

Doordat u bewust keuzes maakt en de focus scherp voor ogen ziet, gaat u uw intrinsieke vermogen en talenten ontwikkelen en komt u persoonlijk tot uw recht. Bovendien heeft u de regie over uw eigen loopbaan en stapt u af op de toekomst die écht bij u past. U ontdekt uw doel en ambitie, vergroten uw kansen op de arbeidsmarkt, formuleert een actieplan en strategie en u zet een eerste stap richting uw doel.

Wat klanten zelf vertellen

'Bekking Consulting heeft waardes die mij enorm aanspreken. Hierdoor ontstaat er gelijkwaardigheid en dit was voor mij een zeer belangrijk element om de sessies te laten slagen. Ik voel me sterker, weet beter wat mijn krachten zijn en heb bevestiging gehad van mijn aangename en onaangename karaktereigenschappen. Uiteindelijk ben ik dichter bij mijn kern gekomen'.

— Fiat Group Automobiles Netherlands BV, Guus van Leer, Key Accountmanager


'Astrid was trainer in de training loopbaan heroriëntatie van het RMC Midden Nederland, een samenwerkingsverband van grote zorginstellingen in Midden Nederland. Ze leverde vanaf het eerste moment een waardevolle bijdrage. Ze liet zien wie ze was en wat ze te bieden had; enthousiasme, passie voor het vak, nuchterheid en resultaatgericht. Haar durf en stevigheid spraken mij aan en hadden op de deelnemers een zeer stimulerend effect'.

— Regionaal MobiliteitsCentrum Midden-Nederland, Hilde Habicht


'Nadat ik tot de conclusie was gekomen dat ik een andere baan wilde, maar geen idee had wat ik eigenlijk wilde doen. Kwam ik bij Astrid met de simpele vraag: Help mij alsjeblieft om uit te vinden wat ik zoek in een baan. Astrid heeft mij met veel geduld en wijsheid in laten zien dat ik het antwoord op die vraag eigenlijk al wist, maar hier in het verleden niets mee wilde of durfde te doen. Astrid heeft me niet alleen laten zien wat ik zoek in een baan, maar heeft mij ook meer inzicht in mezelf verschaft. Ze heeft me laten inzien dat ik over veel meer kwaliteiten en vaardigheden beschik dan ik zelf doorhad. Dankzij Astrid weet ik nu dat ik de kwaliteiten bezit om mijn dromen waar te maken'.

— Giralis Opdidakt, Angela Sluis, Orthopedagoog