img

Modern Leiderschap

U maakt onderdeel uit van een moderne organisatie en weet als geen ander dat modern leiderschap mensen inspireert, motiveert en enthousiasmeert om een gewenste richting op te gaan om het gezamenlijk doel te bereiken.

Waar wij voor staan

Het Oude Leiderschap op basis van macht en dwang werkt niet meer in moderne organisaties. Moderne leiders onderscheiden zich doordat zij kritisch zijn op zichzelf, reflecteren op eigen gedrag, open staan voor feedback en altijd op zoek zijn naar verbetering. Zij leren dus door zichzelf een spiegel voor te houden en zich permanent vragen te stellen waardoor zij inzicht verschaffen over zichzelf of hun situatie.

Om het beste uit mensen te halen heeft u als moderne leider natuurlijk en evenwichtig gezag nodig zodat mensen naar u luisteren omdat ze hier zelf voor kiezen, niet omdat het moet maar omdat er een gezamenlijk doel is gedefinieerd.

Wat wij bieden

Om uw leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te verbeteren stellen wij vragen tot nadenken op gebied van ethiek en integriteit, duurzame ontwikkeling, balans, zelfkennis, uw plek in de organisatie, uw talenten, uitdagingen en visie.

Resultaat

Als modern leider functioneren en het functioneren van uw team of organisatie kunnen verbeteren. Bovendien kunt u anderen inspireren, motiveren om de gewenste richting op te gaan om het gezamenlijke doel te bereiken.

Wat klanten zelf vertellen

''Luister naar de ziel, hij weet wat hij nodig heeft". Deze wijsheid geeft weer welke kennis én kunde de persoonlijke coaching van Bekking Consulting mij gebracht heeft. Een waardevolle ervaring voor het leven'.

— Pro Senectute, Monique Polman, Manager wonen, welzijn en zorg


'Astrid Bekking coachte Peter omdat er ineens veel op zijn pad kwam: Spreken, interviews, panels, discussiefora en hoe ga je ermee om als mensen je als 'held' gaan zien en je juist dat niet wilt zijn'.

— Stichting Klean, Peter Smith, Directeur


'Bekking Consulting heeft mij heel erg geholpen om dicht bij mezelf te komen, nieuw perspectief te ontdekken en mijn eigen keuzes te maken. Ze doen dat op een zeer integere en betrokken manier'.

— Prezzent, Jan de Kreij, Voorzitter Raad van Bestuur