img

Resultaatgericht Organisatieadvies

Toekomstgericht en maatschappelijk waardevol gekend zijn als organisatie, daar draait het om. Daar zetten wij ons graag samen met u voor in. Onze consultants reiken werkzame strategieën en oplossingen aan en helpen u met: Organisatieadvies en -ontwikkeling, het in- en doorvoeren van een excellente bedrijfsvoering, het oplossen van strategische vraagstukken en het ontwikkelen van een professionele cultuur.

Werkwijze

Wij onderzoeken de structuur en cultuur van (een deel van) uw organisatie en evalueren onze bevindingen met u. Wij kijken bijvoorbeeld hoe de medewerkers en teams met elkaar samenwerken en of processen eenvoudiger kunnen. Door het stellen van de juiste vragen en de medewerkers te betrekken in (verander)processen, komen wij tot echte oplossingen en komt er beweging in uw organisatie.

Onze consultants verzorgen opleidingen, trainingen en coachingstrajecten op uiteenlopende gebieden en voor diverse doelgroepen, zoals: Strategische trainingen voor de Raad van Toezicht, Bestuurders en Managementteams, cursussen persoonlijke effectiviteit, leiderschapstrainingen of Teamcoaching.

Resultaat

U heeft inzicht in het functioneren van uw organisatie, de structuur en cultuur van (een deel van) uw organisatie. Wij kijken bijvoorbeeld hoe de medewerkers en teams met elkaar samenwerken en of processen eenvoudiger kunnen. De relatie met onze klanten omschrijven wij als 'verbonden met voldoende professionele afstand'. Door het stellen van de juiste vragen en de medewerkers te betrekken in (verander)processen, komen wij tot echte oplossingen en komt er beweging in uw organisatie.