img

Startups

De nieuwe generatie ondernemers! U heeft een nieuw idee voor een product of innovatieve dienst en wilt gaan ondernemen. Of uw organisatie staat al maar is toe aan doorgroei. Hoe zet u uw ideeën om in werkelijkheid zodat u flexibel en koersvast vooruit kunt?

Waar wij voor staan

Op een gedegen fundament kan ieder bouwwerk staan. Bij Bekking Consulting besteden we ruim aandacht aan het fundament van uw organisatie, en die ligt in uzelf verscholen. Vervolgens kijken we naar het bouwwerk (lees het bedrijf) dat u voor ogen heeft en neer wilt zetten.

Een goed advies begint met een goede analyse. De consultants van Bekking Consulting verstaan de kunst van doorvragen en goed luisteren. Wij willen ondernemingen en het management écht begrijpen en kruipen daarvoor in de huid van de opdrachtgever. We willen snappen wat u doet, stellen kritische vragen over uw organisatie en werken samen naar nieuwe oplossingen. Dat is de basis van een gedegen en planmatige aanpak vanuit de C6 Methodiek. Wij zijn pas tevreden als onze adviezen beklijven en u met een gerust hart uw plannen kunt verwezenlijken

Wat wij bieden

Met het Programma Startup Support van Bekking Consulting krijgt u zicht op die onderdelen die in en rondom uw bedrijf een rol spelen en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Dit geeft inzicht, focus, visie, energie, kansen en minder blinde vlekken. Samen zoeken we 'onder het oppervlak' naar verborgen potentie en stagnatie. Onze analyse, begeleiding en advies is er op gericht dat startups zicht op zichzelf en hun omgeving krijgen. Op basis hiervan gaan zij zichzelf en anderen doelgericht en effectief aansturen en kunnen zij bewust inspelen op - veranderende - situaties om hen heen.

Resultaat

Uw fundament, de waarde gedreven organisatie met intrinsiek drive en moreel kompas wordt herkend door mensen en potentiele klanten met gelijksoortige fundamentele waarden en ideeën.

Wat klanten zelf vertellen

'Ik ontmoette Astrid op het juiste moment. Zolang ik mij kan herinneren ben ik op zoek naar de aansluiting die maar niet lukt. Astrid weet de puzzelstukjes feilloos in perspectief te zetten. Ze heeft me kunnen laten zien dat ik op mijn unieke kracht mag vertrouwen en dat mijn manier van werken, hoe anders ook, de enige is die voor mij kan werken! Ze doet dit op een intens oprechte manier, die mij diep geraakt heeft. Mensen als Astrid zijn uniek, omdat ze anderen doen groeien. Ze laat je voelen, dat juist jouw aandeel aan deze maatschappij waardevol is'.

— Anneke Dercksen, Image Consultant


'Astrid is waarachtig en staat midden in het leven! Haar (levens)ervaring en de wijze waarop ze je benaderd (open, integer, invoelend) maakt dat er snel diepgang bereikt wordt. Het raken van de kern, doeltreffend en concreet aanzetten tot actie is iets wat ze goed kan! Dit vanuit de oprechte intentie de ander zijn echtheid en werkelijke pad te laten ontdekken'.

— Performance Company, Michel Bergman, Eigenaar


'Astrid is een warm en betrokken persoon. In de gesprekken heeft ze me op een liefdevolle en doortastende manier geholpen tot inzicht te komen. Voor mij is niet alleen duidelijk geworden wat ik wil doen en wat ik stiekem altijd al had willen doen, maar ze heeft me een spiegel voorgehouden waar ik de rest van mijn leven plezier van ga hebben. Het inzicht zal ik gebruiken om illustrator te worden, maar ook om alle andere delen van mijn leven in te richten. Ik ben bijzonder dankbaar voor de tijd die ik met Astrid heb doorgebracht'.

— Illustrator, Mijntje Smulders