img

Strategisch advies

De strategie van een succesvolle onderneming wordt traditioneel eens in de 3-5 jaar op- en bijgesteld en is met name gericht op belangrijke pijlers product, klantwaarde, finance, marktontwikkeling, productontwikkeling, strategisch personeelsmanagement en organisatieontwikkeling.

Waar wij voor staan

Het is de overtuiging van Bekking Consulting dat een helder strategievormingsproces noodzakelijk is om hernieuwd bestaansrecht en onderscheidend vermogen voor de toekomst te vinden. Het is deze niche waarop wij ons richten met een verfrissende aanpak voor management, aandeelhouders en klanten van ondernemingen van deze tijd.

Wat wij bieden

Bekking Consulting begeleidt strategische adviestrajecten voor organisaties die opereren in snel veranderende markten, en richt zich in haar dienstverlening helemaal op u als cliënt. Wij kijken met een onafhankelijke open blik in elke organisatie. Wij formuleren samen met u een heldere strategie die de keuzes, positionering en focus van een onderneming waarom deze nu en in de toekomst onderscheidend is beschrijft en daardoor in staat is om duurzaam en winstgevend te opereren.

Resultaat

Organisaties hebben hun bestaansrecht en onderscheidend vermogen in de toekomst in beeld waarbij de strategie als leidraad geldt. Het maakt duidelijk of het efficiënter produceren van een product of dienst mogelijk kan worden bijgesteld.