img

Klanten

Bekking Consulting is er voor ondernemers, professionals, managers, directeuren, Raden van Bestuur, Raden van Commissarissen, politici én mensen die Hoogbegaafd en/of Hoogsensitief zijn. Onze klantenkring begeeft zich in diverse sectoren (financiële instellingen, handel & industrie, publieke sector en non-profit, variërend van groot tot klein).

Onze relaties zijn doelgericht, gedreven en halen uit hun talenten wat erin zit. Ze willen een verschil maken en binnen hun (werk)omgeving van toegevoegde waarde zijn. Ze vinden persoonlijke groei belangrijk, zijn gemotiveerd om te investeren in zichzelf en bereid om stappen te zetten buiten hun comfortzone.

Bekking Consulting is trots op de samenwerking met haar klanten en dankbaar voor hun reacties op onze diensten. Per sector leest u referenties die de effectiviteit en de omvang van onze dienstverlening betreffen.

Wat klanten zelf vertellen

'De coaching van Bekking Consulting liet me aankomen bij mijn eigen politieke drives en bracht me veel inzichten. Daardoor kan ik nu volop putten uit de bron van mijn eigen kracht en weet ik mijn denken en handelen hand in hand te laten gaan met motivatie vanuit mijn hart.

— Europees Parlement - Algemeen Bestuurslid CDA afdeling Bunschoten, An van Pijkeren, - Adviseur Europees Parlement.


'Bekking Consulting heeft mij geholpen om in een paar sessies mijn doel te bereiken. Door het delen van kennis en ervaring hebben ze mij weer een zetje in de juiste richting gegeven, wat mij weer in staat stelt mezelf verder te ontwikkelen.

— ING, Tanja Frowijn, Advisory Operations Specialist


'Astrid heeft een gevoelig inzicht wat er in de mens omgaat. Met efficiënte middelen maakt ze duidelijk waar het om draait. De scherpe aandacht duidt de snelweg naar de oplossing.

— Koninklijke BAM Groep nv, Reinier Bosman, RAMS manager


'Astrid Bekking heeft het talent de woorden en gevoelens van haar cliënten zo te spiegelen dat inzicht ontstaat in hun ambities, frustraties en capaciteiten. Daardoor, en door passie voor mensen, wordt een coachingstraject een tailor-made adventure.

— Radboud Universiteit Nijmegen, Martine Steen, Arts-Wetenschapper