img

Over ons

Bekking Consulting is een middelgroot management- en organisatieadviesbureau, met een compact kernteam en een groot netwerk van specialisten, businesspartners en freelancers. Samen werken wij voor bedrijven, overheden en instellingen in heel Nederland.

Onze adviseurs hebben één gezamenlijke passie 'het beste in mensen en organisaties naar boven halen'. Onze missie is simpel: wij helpen bedrijven, overheden en instellingen bij het realiseren van hun doelstellingen. We doen dat door middel van strategisch personeelsbeleid en resultaatgericht organisatieadvies.

Bekking Consulting is een waardengerichte organisatie, wat betekent dat onze partners, consultants, mentoren en trainers werken met toewijding, focus, openheid, respect, lef en met nieuwe oplossingen komen, dat zijn de waarden van waaruit wij werken.

  1. Toewijding: De mensen van Bekking Consulting zetten zich volledig in;
  2. Focus: wij zijn gefocust op wat een klant nodig heeft;
  3. Openheid: wij houden elkaar goed op de hoogte van de voortgang;
  4. Respect: wij respecteren mensen met een andere achtergrond of expertise;
  5. Lef: wij hebben het lef om zaken te benoemen, vragen te stellen en met nieuwe oplossingen te komen.

Sneller uw doel bereiken door kwaliteit en effectiviteit van management! Dat is de kern van ons werk. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams en helpen organisaties vooruit door de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Het is onze kracht de talenten van mensen en organisatie te vinden, te ontwikkelen en te helpen benutten ter versterking van kwaliteit en ondernemerschap.

Waar wij voor staan

Bekking Consulting legt de lat hoog, dit is het fundament van óns bestaan.

Wat wij bieden

Het is onze kracht de talenten van mensen en organisatie te vinden, te ontwikkelen en te helpen benutten. Zo ontwikkelen wij organisaties en mensen, ter versterking van kwaliteit en ondernemerschap. De omgangsvorm binnen Bekking Consulting is het best te typeren als nuchter en resultaatgericht, ondernemend, kostenbewust, met inhoud boven vorm, direct en duidelijk.

Bekking Consulting regisseert en verankert de verandering, omdat wij samen met uw eigen mensen het resultaat bereiken. We bereiken dit resultaat o.a. door de bestaande patronen te doorbreken, zodat uw mensen na ons vertrek zélf het verschil maken voor uw klanten.

Resultaat

Bekking Consulting werkt met een open blik en een heldere kijk op organisatie vraagstukken en komt daardoor met nieuwe oplossingen. Wij helpen de effectiviteit van ondernemingen te verhogen die leiden tot productiviteitsverhoging, kwaliteitsverbetering, verbeterde samenwerking en/of kostenbesparing door motivatie van het aanwezig potentieel. De nieuwe werkwijze wordt verankert in zowel de werkprocessen, structuur en cultuur van de organisatie. Organisaties staan er fris en onbevangen voor, bewegen mee met de markt en nemen het klant- en kernperspectief als uitgangspunt.

Wat klanten zelf vertellen

'Mr. Lustig has led as part of the leadershipsteam as well as an independent specialist the overall construction including installation of all the equipment of 'Onze Lieve Vrouwe Gasthuis' (OLVG) Medical Centre in Amsterdam, The Netherlands. The Board of Directors concluded that he managed his work with great energy and drive, whilst remaining highly focused on the interests of OLVG. He negotiated with shareholders, constractors, sub-contractors and others with excellent results. He has shown himself not only to be very intelligent, but also to have excellent technical knowledge and outstanding interpersonal skills. He has proven to be a very reliable person and his integrety is beyond any doubt'.

— Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam Dr. D.J. Hemrika†, MD, Phd. Voorzitter Raad van Bestuur


'Een gesprek met Bekking Consulting is open en oprecht. Op basis van (levens-)ervaring en zeer integer gaan zij zonder franje met je naar je kern. Dit vormt haar vertrekpunt. Wat ga je met deze kennis doen? Hun resultaatgerichtheid helpt je om tot concrete acties te komen'.

— Performance Company, Rene Janssen, Eigenaar


'Bekking Consulting is driven and creative who drills right down to the core. These qualities combined with in depth knowledge of exsisting techniques as well as her high ability to adept to a given case makes it a great experience'!

— Royal Dutch Shell, Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., Hans van Tol, Business Opportunity Manager SRP