img

MKB

Veel ondernemers lopen tegen problemen aan op het gebied van interne organisatie. Dit speelt zich onder andere af wanneer de onderneming groeit. Uit onze ervaring blijkt dat ondernemers hiervoor niet direct een pasklare oplossing hebben door gebrek aan voldoende kennis en / of tijd.

Waar wij voor staan

Een ondernemer met talent en passie, verdient alle succes. Vandaar dat het Bekking Consulting op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen.

Bekking Consulting is thuis in het proces van ondernemen en beschikt over uitgebreide netwerken. Onze organisatieadviseurs worden om uiteenlopende redenen ingeschakeld. Wat de inhoud betreft: weinig vragen zijn hun te gek. Jarenlange ervaring in het midden- en kleinbedrijf maakt het voor Bekking Consulting mogelijk aandacht te besteden aan verbetering van alle aspecten van de moderne onderneming: van strategische personeelsvraagstukken tot complexe reorganisaties. Van verandertrajecten tot verkoop van bedrijf of bedrijfsactiviteit: de beste oplossingen delen wij graag met u.

Wat wij bieden

Een goed advies begint met een goede analyse. De mensen van Bekking Consulting verstaan de kunst van doorvragen en goed luisteren. Wij willen ondernemingen en het management écht begrijpen en kruipen daarvoor in de huid van de opdrachtgever. We willen snappen wat u doet, stellen kritische vragen over uw organisatie en werken samen naar nieuwe oplossingen. Dat is de basis van een gedegen en planmatige aanpak vanuit de C6 Methodiek. Wij zijn pas tevreden als onze adviezen beklijven en u met een gerust hart uw plannen kunt verwezenlijken. Onze adviseurs weten wat goed en nodig is voor uw bedrijf en kunnen de rol van uw medewerkers hierop afstemmen.

Het oplossen van vragen en problemen levert meer helderheid en betere bedrijfsresultaten op. De kern ligt veelal dieper dan men op het eerste gezicht vermoedt, waardoor een structurele oplossing minder voor de hand ligt. Als objectieve deskundigen dragen wij de benodigde oplossingen aan en helpen waar nodig bij de implementatie.

Resultaat

Door het in kaart brengen van de processen (zoals verkoop, inkoop en productie) en het begeleiden van werknemers, hebben uw medewerkers meer inzicht in hun eigen werkzaamheden en die van hun collega's. Hierbij dragen we verbeterpunten aan om zaken efficiënter te laten verlopen. Uit onze ervaring blijkt overigens dat individuele en op het bedrijf afgestemde begeleiding veel effectiever is dan af en toe een cursus volgen. Individuele begeleiding levert namelijk een blijvend resultaat en dus ook meer rendement.