img

Zakelijke Diensten

In onze economie is zakelijke dienstverlening van cruciaal belang waarbij de toegevoegde waarde steeds belangrijker is geworden. Het dienstenlandschap verandert, kritische en strengere klanten zetten de omzetgroei van architecten- en ingenieursbureaus, accountants- en advocatenkantoren, adviesbureaus, transport- en vervoersbedrijven, uitzendbureaus en luchtvaartondernemingen blijvend onder druk. Het is derhalve van levensbelang om de authenticiteit te bewaren, de toegevoegde waarde te versterken en de beste te leveren in lijn met de eigen strategie.

Waar wij voor staan

Ondernemingen hebben sectorspecifieke kenmerken zoals bijvoorbeeld klantgerichtheid, punctualiteit, prijs, snelheid, toegang tot een netwerk, etc.. Wij helpen medewerkers op een andere wijze naar uw organisatie te kijken en maken samen met uw medewerkers een vernieuwingsslag én de vertaalslag van strategie naar uitvoering.

Een goed advies begint met een goede analyse. De mensen van Bekking Consulting verstaan de kunst van doorvragen en goed luisteren. Wij willen ondernemingen en het management écht begrijpen en kruipen daarvoor in de huid van de opdrachtgever. We willen snappen wat u doet, stellen kritische vragen over uw organisatie en werken samen naar nieuwe oplossingen. Dat is de basis van een gedegen en planmatige aanpak vanuit de C6 Methodiek. Wij zijn pas tevreden als onze adviezen beklijven en u met een gerust hart uw plannen kunt verwezenlijken.

Wat wij bieden

Bekking Consulting voert verbetertrajecten uit en implementeert organisatieveranderingen die leiden tot kostenbesparing door motivatie van het aanwezig potentieel, productiviteitsverhoging, kwaliteitsverbetering en of verbeterde samenwerking. Wij zorgen dat doelen, mensen, middelen en processen beter op elkaar afgestemd worden, zodat de uitvoering de strategie ondersteunt. Oplossingen die werken voor de lange termijn en die uw organisatie centraal stellen.

Resultaat

Organisaties staan er fris en onbevangen voor, bewegen mee met de markt en nemen het klant- en kernperspectief als uitgangspunt. De effectiviteit van ondernemingen wordt verhoogt door positieve gedragsveranderingen die leiden tot productiviteitsverhoging, kwaliteitsverbetering, verbeterde samenwerking en/of kostenbesparing door motivatie van het aanwezig potentieel. Het resulteert in meer plezier, zelfvertrouwen, flexibiliteit, optimisme, energie en toewijding, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en betere relaties en prestaties.

Wat klanten zelf vertellen

'Bekking Consulting is driven and creative who drills right down to the core. These qualities combined with in depth knowledge of exsisting techniques as well as her high ability to adept to a given case makes it a great experience!'

— Royal Dutch Shell, Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., Hans van Tol, Business Opportunity Manager SRP


'Bekking Consulting heeft mij geholpen om in een paar sessies mijn doel te bereiken. Door het delen van kennis en ervaring hebben ze mij weer een zetje in de juiste richting gegeven, wat mij weer in staat stelt mezelf verder te ontwikkelen'.

— ING, Tanja Frowijn, Advisory Operations Specialist


'Astrid Bekking is my Paulo Coelho to her Alchemist. What she does can only be described as magic. She takes you in and through sessions that venture off the beaten track, reconnects your heart & mind; relieves you of excess baggage accumulated; cuts to the chaff of your life's purpose and puts you back onto the journey of your soul. For this there is no greater gift possible nor no reward sufficient, so feel blessed if the cosmos brings you two together and be prepared to rediscover thyself'.

— Rabobank International IS&D Risk IT, Richard Allison, Business Analyst


'Bekking Consulting was dialoogleider bij ABN AMRO Dialogue House 'De verbindende beweging', een dialoogtafel voor echte doorzetters. Het klonk als een pittig gesprek of 'n discussie met vetgedrukte letters. Maar niks was minder waar, en ik... Ik zat daar op mijn plek'.

— ABN AMRO Dialogue House, Justin Samgar, Huisdichter


'Ik ben door Bekking Consulting absoluut de goede weg ingeslagen en heb weer volop inspiratie gevonden'.

— Wijnkoperij Henri Bloem Leeuwarden, Conny Le Loux, Mede-eigenaar